Over ons

Over ons

Uw lokale expertise rond Haaksbergen, Delden en omgeving

Bij HypotheekDesk Haaksbergen staat uw woongeluk centraal. Onze toewijding ligt bij het ondersteunen en volledig ontzorgen van klanten bij de aankoop van een woning – een keerpunt in vele levens. 

We navigeren door de complexe wereld van hypotheekregelingen en fiscale wetgeving om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke keuze maakt, die niet alleen nu voordelig is, maar ook in de toekomst bij uw situatie blijft passen.

01

Onze missie

Huizenkopers helpen d.m.v.  volledige ontzorging en deskundig advies bij hun hypotheekkeuze, een fundament voor hun toekomst.

02

Onze visie

De leidende rol in financieel advies te innoveren, gericht op een levenslange klantrelatie door veranderende levensfases heen.

03

Onze waarden

Onafhankelijkheid, persoonlijke aandacht, en integriteit zijn de hoekstenen waarmee wij onze dienstverlening uitvoeren.

De gezichten

Het team

Arjan Kobus

Financieel adviseur

Ellen Lankheet

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen

Maarten Nijland

Financieel adviseur

Wat onze klanten zeggen

HypotheekdeskHaaksbergen scoort gemiddeld een 9.9
Ontzettend prettig adviesgesprek. Hij had zich goed voorbereid en had alle wensen en (on)mogelijkheden uitgebreid digitaal gepresenteerd. In de loop naar het finale gesprek hield Maarten ons stap voor stap op de hoogte Hij kwam afspraken en beloftes zeer zeker na. Ook het uiteindelijke finale gesprek was verhelderend, kortom we zijn zeer tevreden over dit bedrijf en met name over Maarten.
JFG Haaksbergen
Maarten heeft ons in 'Jip en Janneke taal' weten uit te leggen waarom hij tot zijn voorstel voor een hypotheekkeuze is gekomen. Hierbij had hij heel goed geluisterd naar onze wensen en eisen. Een helder en duidelijke uitleg. Top!
Reinnier en Carin
We zijn goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Arjan beantwoordde al onze vragen zo snel mogelijk, ook buiten kantooruren. Hij was goed bereikbaar en legde alles duidelijk uit.
Peter C.
We hebben de gesprekken met Arjan als prettig ervaren. Arjan is erg behulpzaam, goed bereikbaar en reageert snel. We zijn erg goed geholpen.
Anouk en Jaap
Alle in en outs besproken. Aantal keren geweest in april en mei 2023. Ook goede tips.
A Janssen
Zeer prettig in contact. Werkt snel en accuraat met specifiek advies en ondersteunende hulp. Zeer tevreden! Dank
G-J en R
Duidelijk en snel en ze komen bij je thuis wat een gevoel van rust geeft.
Jan
Deskundig,doortastend,volhardend snelwerkend en goed bereikbaar.
Jimboba
We zijn op alle vlakken goed geïnformeerd en geholpen. Ook is alles voor ons goed geregeld.
Patrick en Lisa
Hij was erg meedenkend en kwam met goede ideeën en oplossingen
Gerlo en Monique
Een oplossing die gezocht wordt wat onmogelijk leek heeft Maarten voor elkaar gekregen. Vriendelijk en verstand van zaken ook doet hij er alles aan dat het voor elkaar komt. Terwijl het bij een grote bank als rabobank niet wil, daar draait hij de handen niet voor om. Hij gaat tot het uiterste. Dit bedrijf is echt aan te bevelen.
J en F
Maarten legde alles goed uit er was niks te veel als we vragen hadden. Op mail werd snel gereageerd
Gert en Miranda