Verduurzamen woning

Uw huis toekomstbestendig maken

Het verduurzamen van uw woning is een slimme stap naar een energiezuinige toekomst. Wij bij HypotheekDesk Haaksbergen zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de energie-efficiëntie van uw (toekomstige) huis en adviseren u over de meest effectieve verduurzamingsmaatregelen. 

Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen of andere energiebesparende verbeteringen, we bieden maatwerkoplossingen samen met onze partner Box Duurzaam. Zij beoordelen uw situatie thuis en helpen u met de implementatie, van begin tot financiering.

Ontdek uw verduurzamings potentieel

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen en bijdragen aan een groener milieu? Laat ons u begeleiden naar een duurzamere woning. Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan op de link of scan de QR-code. Als u een afspraak met ons maakt, dan bespreken we samen uw mogelijkheden.

Met het downloaden van de duurzaamheidsprofielscan gaat u akkoord dat een financieel adviseur of een verduurzaamadviseur u binnenkort benaderd, voor een gratis intake gesprek over de woning en mogelijke energiebesparende maatregelen!

Heeft u overige vragen?

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning of andere hypotheekgerelateerde onderwerpen? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste oplossingen te vinden. Geen vraag is te klein of te complex – we zijn er om u te helpen bij elke stap.