Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen bij HypotheekDesk Haaksbergen

Bij HypotheekDesk Haaksbergen bieden we niet alleen hypotheekadvies, maar ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van schadeverzekeringen. Wij begrijpen het belang van het beschermen van uw bezittingen en uzelf tegen onverwachte gebeurtenissen. Daarom staan we voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen.

Toegang tot uw verzekeringspolis

Om het beheren van uw verzekeringspolissen zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we toegang tot verschillende online platforms:

Dit geeft u de flexibiliteit om uw polissen digitaal te beheren en eventuele wijzigingen door te geven.

Ons aanbod schadeverzekeringen

Bij HypotheekDesk Haaksbergen bieden we een scala aan schadeverzekeringen om u en uw bezittingen te beschermen:

  • Motorrijtuigenverzekeringen: Of u nu een nieuwe auto heeft gekocht of op zoek bent naar een betere dekking voor uw huidige voertuig, wij helpen u de juiste verzekering voor uw auto of ander motorrijtuig te kiezen.

  • Fietsverzekering: Of u nu dagelijks naar uw werk fietst of in het weekend graag toertochten maakt, onze fietsverzekering biedt dekking tegen diefstal en schade, zodat u altijd zorgeloos kunt blijven fietsen.

  • Inboedel- en opstalverzekering: Bescherm uw huis en bezittingen tegen schade door brand, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen.

  • Aansprakelijkheidsverzekering: Voorkom financiële gevolgen van ongelukken waarvoor u verantwoordelijk bent, zowel in huis als daarbuiten.

  • Reisverzekering: Ga met een gerust hart op reis, wetende dat u goed verzekerd bent tegen onverwachte gebeurtenissen in het buitenland.

  • Rechtsbijstandverzekering: Krijg juridische ondersteuning en dekking in geval van geschillen.

  • Ongevallenverzekering: Zorg voor financiële zekerheid voor uzelf en uw gezin in geval van ongevallen.

Onafhankelijke vergelijking en advies

Bij HypotheekDesk Haaksbergen begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we onafhankelijke vergelijking tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen om de best passende verzekering(en) voor u te vinden. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u deskundig advies te geven en om regelmatig onderhoud van uw polissen te verzorgen.

Voor meer informatie over onze schadeverzekeringen en om te ontdekken welke opties het beste bij uw situatie passen, neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Schade melden?

Indien u de app van Voogd en Voogd of Nh1816 (afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij) heeft geïnstalleerd, kunt u dit eenvoudig zelf doen via de app. Heeft u liever ondersteuning bij het indienen van uw schade? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op.

In geval van een urgente calamiteit buiten kantooruren, bel dan (afhankelijk van uw verzekeraar) de volgende calamiteitennummers: